Infiintata la inceputul secolului 20, Moteurs Baudouin proiecteaza, produce si comercializeaza motoare diesel navale si solutii complete de propulsie. Astazi, compania se bucura de o excelenta reputatie in rindul specialistilor din lumea navala.
Localizata in Cassis, Moteurs Baudouin este dotata cu facilitati moderne de productie, care au la baza cele mai recente inovatii tehnologice din domeniul echipamentelor de productie. Gratie unuia dintre cele mai dezvoltate centre de cercetare –dezvoltare si testare integrata, Moteurs Baudouin poate examina toate cazurile ipotetice pentru a furniza solutii la cheie, garantind in acelasi timp fiabilitatea instalarii.
Solutiile de motorizare oferite de Moteurs Baudouin au fost proiectate pentru a satisface toate cerintele si exigentele navigatiei profesionale.
Acoperind o gama de la 60 la 883 kW, produsele Moteurs Baudouin se disting prin gradul inalt de fiabilitate, costuri scazute de intretinere si operare.
Pe linga sistemele de propulsie, compania produce si grupuri diesel-generator adecvate pentru multiple aplicatii, reductoare navale si alte componente aferente propulsiei.
Produsele Moteurs Baudouin respecta cele mai noi standarde de mediu.