WaterMota Engines

Watermota Engines

Motoarele diesel moderne au un raport optim putere/greutate, oferind performante ridicate si economie de combustibil si mentinind in acelasi timp un nivel scazut al emisiilor.
Intervalele regulate de mentenanta, optimizate conform tendintelor actuale, asigura costuri minime ale ciclului de viata, un timp mai indelungat de functionare si o fiabilitate exceptionala a motorului dvs. Urmati recomandarile incluse in manualul de operare si intretinere furnizat odata cu echipamentul dvs. sau contactati-ne pentru intocmirea graficului detaliat de service si intretinere.

WaterMota Generators

Watermota Generators

Oferim solutii la cheie oricare ar fi nevoia de putere a generatorului dvs., pornind de la asamblare, pina la instalare si lucrarile de mentenanta ulterioare. Credem ca un generator customizat trebuie sa rezolve probleme, sa functioneze eficient, sa fie fiabil.
Va putem ajuta sa alegeti generatorul care sa corespunda nevoilor dvs. specifice.

WaterMota Steering

Watermota Steering

Sistemul de guvernare are o importanta vitala in operarea oricarei nave. Confortul si siguranta navei si echipajului depind in mare masura de modul de functionare a sistemului de guvernare. Acesta este motivul pentru care proiectam si asamblam sisteme de guvernare customizate, pe care va puteti baza in orice situatie.